IT-tjänster

Underhåll och service av klientdatorer
Installation av hårdvara och mjukvara
Felsökning
Uppdateringar
Borttagning av virus och AdWare
Återställning vid krash
Installation och konfigurering av skrivare, nätverk och övrig utrustning

Privatperson? Klicka här!

Support, Service och Installation

 

Jag utför support, service och installation av datorer, skrivare, nätverk och servrar i och omkring Hudiksvall. Tjänsten är riktad till företag som använder Windowsmiljön.

 

Datorservice på plats

Jag utför datorservice på plats hos ert företag, antingen via supportavtal eller per löpande räkning, dvs. jag kommer när ni ringer och ber om hjälp. Det kan handla om installationer, uppgraderingar eller rent krångel. Ni kanske behöver uppgradera hårddisken eller mer minne, uppgradera operativsystemet eller någon programvara, systemuppdateringar eller har du fått virus i datorn?

Fjärrhjälp

Jag kan också erbjuda fjärrhjälp efter överenskommelse. Det innebär att jag kopplar upp mig mot er dator och fjärrstyr den för att lösa problemet. Om det är möjligt kan jag också svara på era frågor via telefon. Jag kan svara på frågor rörande Windows operativsystem, Microsoft Office, internet, mail mm. Det kostar inget att ringa och höra! Hjälpen är nära!

Jag använder TeamViewer.

Installation

Jag installerar datorer, nätverk, skrivare och i viss utsträckning, servrar. Jag installerar och konfigurerar er dator efter ert behov och ansluter den till ert företagsnätverk. Nytt trådlöst eller fast nätverk eller bara en utökning av befintligt nät, så hjälper jag till med det. Vanliga skrivare eller etikettskrivare kan också installeras. Har ni behov av en serverinstallation så ber jag er att kontakta mig.

Pin It on Pinterest