Ny typ av annonsering på Facebook!

Nu finns det en ny typ av Facebook annonsering som kallas Leadsgenerering som låter dig fånga leads, dvs kunders emailadress.

Det har en stor potential, men tyvärr har Facebook missat fatalt med detta…

Email-addresserna lagras nämligen på ditt Facebook-konto så du måste själv logga in på Facebook, hitta och hämta listan för att sedan ladda upp den till din autoresponder eller CRM-system.

För att inte tappa leads måste du till råga på allt göra detta flera gånger om dagen…

Sedan tillkommer det att de flesta autorespondrar inte tillåter detta utan att du har en dubbel verifiering vilket gör att ännu fler leads tappas. Inte bra!

Det finns nu hjälp för detta och produkten heter LeadsTunnel. LeadsTunnel är molnbaserat och kopplar ihop Facebook med över 20 autorespondrar, webbinarieplatformar och CRM-system. När man väl har kopplat ihop allt så skickas alla mailaddresser automatiskt till valt system och du missar inga kunder.

Med LeadsTunnel så kommer ett flertal instruktionsvideor om hur du går till väga för att koppla ihop allt. Du får dessutom en grundlig genomgång om hur du sätter upp din annonsering för optimala resultat samt att du uppfyller de krav Facebook ställer så att du inte får ditt Facebook-konto avstängt.

Skaffa LeadsTunnel idag och kör ifrån dina konkurrenter!

Läs mer om Facebook Leadgenerering

Analysera din hemsida kostnadsfritt

Analysera din hemsida!

Ange din webbadress nedan så får du en djupgående analys av din hemsida på under en minut helt kostnadsfritt.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This