Idag har jag certifierat mig i Facebookannonsering. Efter att ha genomgått en väldigt bra onlineutbildning som heter Facebook Academy av Lurn Inc.

Facebook har otroligt stor koll på sina användare, vilket gör att man kan verkligen målstyra sina annonser. Facebook har dock så väldigt mycket inställningar i sina verktyg vilket gör att man lätt skjuter i blindo när man skall annonsera. Tyvärr är det många som slösar pengar på sina facebook-kampanjer då de inte har koll på hur man sätter upp rätt målgrupp, eller ens vet hur man skall analysera sina resultat. Det är faktiskt så att väldigt många inte ens använder sig av Facebooks spårningspixel (eller ens vet vad det är), än mindre hur man använder sig av den.

Vet man dock hur Facebook fungerar och hur man kan använda sig av Facebooks otroligt smarta algoritmer så kan man göra mycket lyckade annonseringar.

Vill du ha hjälp med att annonsera på Facebook så kontakta gärna mig.

 

Anik Singal, som är grundare till Lurn Inc. erbjuder också en gratis ”bootcamp” för att komma igång med Facebookannonsering. Den ger dig de grundläggande kunskaperna för att börja annonsera på Facebook. Jag kan varmt rekommendera den!

=>Klicka här för att komma till gratisutbildningen.

Analysera din hemsida kostnadsfritt

Analysera din hemsida!

Ange din webbadress nedan så får du en djupgående analys av din hemsida på under en minut helt kostnadsfritt.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This