Stefan Florin

Sökmotorexpert, Digital Marknadsföringskonsult och Webbdesigner.

Om Florin IT

Florin IT grundades 2014 och då var tanken att det skulle vara ett IT-företag. Då många frågade om jag kunde göra hemsidor så gled jag mer och mer över till webbdesign. När sedan fråga kom upp om hur man får hemsidorna att synas och generera affärer på Google, så fastnade intresset för sökmotoroptimering. Här märkte jag att jag verkligen kunde göra skillnad så därför har jag fördjupat mig i ämnet och utbildat mig i USA hos världsledande inom området.

För att kunna erbjuda mina kunder en förstklassig helhetsläsning så har jag teamat upp med några mycket duktiga webbdesigners och grafiker.

Tillsammans kan vi leverera snygga, välgjorda hemsidor som tilltalar besökaren såväl som Google.

Trevligt för besökaren, lönsamt för dig.

 

Om Stefan

Ägare av Florin IT och passionerad sökmotorexpert. Älskar att hjälpa människor att synas online. Utbildad av ledande sökmotorexperter i USA och medlem i den mest framgångsrika SEO-communityn i världen.

Gift med Linda och har sonen Marcus samt katten Tessie. Älskar att snickra och att utvecklas som människa.

TEAMET

Ingemar

Myket duktig grafiker och idéspruta. Vår koordinator när det gäller grafisk design. Mycket rutinerad med över 20 år i branchen.

Älskar utmaningar och att ge kunderna en grym upplevelse.

Rickard

Koordinator med sinne för funktion. Han ser till att din hemsida får de funktioner den skall ha. Rätt sak på rätt plats!

Pix

Passionerad webbdesigner med öga för detaljer. Älskar kod och uttrycker sig att ”Kod är som poesi”. Hon är som en poet när det gäller att trolla fram snygga hemsidor. Det finns nog inget som inte den här tjejen inte kan vad gäller hemsidesdesign.

Nue

Nue är en professionell grafisk designer. Hon tar fram logotyper, visitkort, kataloger m.m. i ett flygande fläng. Snabbt och snyggt!

REFERENSER

Patric Melander

CEO, Stockholm SEO

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering så kan jag rekommendera Stefan på Florin IT. Vi har haft mycket gott samarbete och Stefan har givit mig nya vinklar i SEO. Tack Stefan för gott samarbete!

Mikael Reijer

Ägare och professionell föreläsare, Mikael Reijer AB

Att jobba med en så kompetent leverantör som Florin IT och med Stefans kompetens inom SEO, optimering av hemsidor, skapande av nya hemsidor och annonsering inom sociala medier, så kan jag inte annat än att ge högsta betyg. Ett samarbete och kompetens i världsklass!

Suzana Rocklord

CEO, Infinite Results SEO

Stefan är en expert på SEO samt på web design. Han är noggrann, ärlig och lätt att arbeta med. Om du vill att ditt företag ska synas på nätet så att du kan utöka din kundkrets vill jag rekommendera att du arbetar med Stefan.

Charles Lomotey

CEO, Prime Huston SEO

Stefan is very knowledgeable in SEO and will help you expand your business. I’ve got some great advice from him that helped me increased my Google-traffic. My best recommendations.

Willen ten Berg

Leg. kiropraktor, Hudiksvalls Kiropraktorklinik

Jag kan varmt rekommendera Florin IT & Service. Jobbar snabbt och är lyhörd för dina önskemål.

Ricardo Kreyhsig

CEO, KreySystems SEO

Stefan is smart, professional and highly efficient at SEO. He was of invaluable help to me recently with a very important project. If you have the chance to work with him do it, you won’t be disappointed.

Sven Wolf

CEO, Road Warrior Buddies

Stefan (Florin IT) har visat prov på en fantastisk förmåga at uppnå det (åtminstone vad jag trodde) omöjliga. Stefan gör sitt yttersta för att få sin kund nöjd och lämnar inget åt slumpen. Väldigt få anstränger sig och förljer upp för att säkerhetsställa att projektet blivit som tänkt. Tack Stefan för att du gör det du gör!

Ronny Nilsson

Ägare, C400-IT

Florin IT & Service var till väldigt god hjälp vid skapandet av vår webbsida. Stefan är lätt och bra att samabeta med. Med sina goda kunskaper inom web design, wordpress och sökmotoroptimering och sin förmåga så blev resultatet mycket lyckat. Jag kan därför varmt rekommendera Florin IT & Service

Pin It on Pinterest