SEO Hudiksvall

Vi dominerar Google, du gör business!

Knivskarp sökmotoroptimering i Hudiksvall

Har du lessnat på mediokra resultat från dina sökoptimeringskampanjer? Knycker dina konkurrenter dina kunder på Google? Då är det dagst att ta kontrollen och sluta tappa kunder!

Varje dag som du struntar i din synlighet på Google så tappar du kunder. Hur länge har du råd med det? Sökmotoroptimering är en av de lönsammaste investeringarna du kan göra inom marknadsföring, om den görs på rätt sätt. Det är många som säger sig kunna SEO men det är få som verkligen kan leverera när det väl gäller. Genom internationell utbildning av ledande sökmotorexperter och många kontakter inom området så kan jag leverera en sökoptimering som är knivskarp.

Är du redo att slå dina konkurrenter?

Då tar vi en resa till toppen!

Är du redo att slå dina konkurrenter?

Då tar vi en resa till toppen!

Ökad exponering

Öka ditt företags exponering online och dominera Googles sökresultat.

Fler kunder

Vi driver fler kunder till din hemsida, produkter och tjänster.

Större avkastning

Se hur en kontinuerlig ström av kunder till dina produkter och tjänster ökar din avkastning.

ENKLA AVTAL

Du binder inte upp dig i långa avtal. Får du för mycket kunder eller känner att du vill avbryta av personliga skäl så är det inga problem.
Z

Optimera din hemsida rätt

Grunden i sökoptimering är OnPage, dvs. man ser till att sin hemsida ör optimerad för både människor och sök-robotar (Google, Bing m.fl.). Har man inte optimerat hemsidan så har man sämre chans att synas i dom organiska sökningarna (de resultat som visas i sökmotorn när du söker på ett visst ord). Här tittar man på titlar, länkstruktur, texter, bilder, flöde m.m. och ser till att sök-robotarna förstår vad som visas och inte misstolkar saker och ting. Om t.ex. informationen på en sida är oklar för sökmotorn så blir din placering sämre. Sök-roboten är ett dataprogram och gillar inte logiska fel.

Jag analyserar därför din hemsida grundligt och justerar informationen efter Googles riktlinjer.

Din digitala närvaro

Vem är du och ditt företag på nätet? Vad säger du på internet och vem pratar om dig? Vilket rykte har ditt företag online? Detta har minst lika stor betydelse för Google (och även kunderna) som OnPage. Denna del i sökmotoroptimeringen kallas för OffPage.

Som sökmotorkonsult i Hudiksvall analyserar jag hela din närvaro på internet ur Googles synvinkel. Google har mer än 200 parametrar som den tar hänsyn till när den skall vikta en sida. Vissa parametrar väger tyngre än andra. Saker som närvaro på sociala medier är en sak som Google tycker är viktigt. Numera är det nästan lite suspekt att inte finnas på Facebook, Twitter, YouTube mfl.

Jag stärker ditt rykte online genom att få andra sidor att prata om dig och hänvisa tillbaka till din hemsida. Vi skaffar dig fler, betydelsefulla kompisar i branchen.

~

Säker sökoptimering

Du kanske har hört om företag som rasat i ranking när Google har gjort en uppdatering? Det är många företags fasa att ha investerat mycket pengar i sökoptimering för att se allt jobb försvinna ut med diskvattnet över en natt.

Många försöker manipulera Googles resultat med tveksamma metoder, vilket kommer att bita en i baken förr eller senare. Nu kan man aldrig garantera att det vi som sökoptimerare gör verkligen kommer att fungera till 100%. Google är i ständig förändring och man kan aldrig vara säker på att dom inte förändrar villkoren radikalt. Google är ju trots allt ett vinstdrivande företag.

Jag bygger stegvis upp ditt företags förtroende online från grunden efter säkra, beprövade metoder. Automatiska länkbyggartjänster är livsfarligt då man inte har kontroll. Likaså är inköp av länkar från okända källor. Sånt leder obönhörligen till att man får ett straff av Google och aldrig tillåts synas i söket, i varje fall inte på de första 30-40 positionerna. Detta arbete görs därför helt manuellt för maximal kontroll. Inget får lämnas åt slumpen. Arbetet utförs i precis den takt som Google förväntar sig, inte för snabbt och inte för långsamt. Allt för ett optimalt resultat och trygghet för dig som kund.

Har du behov av SEO i Hudiksvall?

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation!

Florin IT sökoptimering i Hudiksvall

Tel: 070-753 79 98

Pin It on Pinterest