Grymma hemsidor som syns!

”Kod är poesi”. Pix är en grym webbdesigner som älskar kod. Det finns inget som inte den här tjejen kan göra! Utbildad i CSS, HTML & PHP.

Funktionell webbdesign

Rickard har kollen på funktionen för din hemsida. Han ser till att din hemsida har den bästa användarvänligheten.

Proffsiga hemsidor med fokus på synlighet

WordPress är det största publiceringseverktyget i världen med fokus på användarvänlighet. Fokus är att din hemsida skall generera affärer. Jag kombinerar därför användarvänlighet med sökmotoroptimering. Resultatet blir bättre hemsidor som ger mer affärer, som du dessutom kan uppdatera själv.

Din hemsida är ditt ansikte utåt

Visste du att 9 av 10 googlar innan dom gör ett köp? Och att 8 av 10 använder mobilen? Därför måste din webbplats svara upp mot detta. Den skall ge användarna de dom söker efter, direkt, annars går dom vidare. Den måste dessutom vara lättnavigerad i mobilen och inte minst måste den synas på Google.

Det får inte vara krångligt

Att sköta sin hemsida är inte alltid lätt. WordPress försöker göra det så enkelt som möjligt fast med så stor utbyggnadspotensial som möjligt. Alla som har provat WordPress vet att i grundutförandet så kan det ibland vara knepigt att få det som man vill. Här gör vi en bra strukturering där du enkelt kan hålla nyheter och inlägg uppdaterade. Även om WordPress är en relativt enkel plattform så behöver man viss vana i verktyget för att kunna göra ändringar i mer statiska element. Här kan det i många fall både vara enklare, snabbare och billigare att låta oss göra jobbet. I alla våra paket kan du också om du önskar få en utbildning i hur du hanterar din sida.

Våra paket

Här nedan kan du välja mellan mina olika paket. Beroende på variationer i varje jobb är priserna från-priser. Vi kan naturligtvis helt skräddarsy er lösning. Kontakta mig för offert.

OBS! Alla priser är exklusive moms!

Som standard används bilder och texter som du som kund tillhandahåller. I Supreme och Ultimate ingår kompletterande bilder från bildbank. I Ultimate så ingår dessutom optimering av era texter.

Önskar ni hjälp med bilder, video och texter kan vi ordna med det. Vi har samarbete med professionella fotografer och skribenter. Kontakta oss för offert!

PORTFOLIO

Webbhotell

Vi har som standard att ha våra kunder i eget webbhotell. Detta underlättar både för oss och för dig som kund. Vi kan snabbt hantera problem som kan uppstå och du får en bekymmersfri tillvaro.

Pris: 1800 kr/år

Fakta:

 • 20GB webbutrymme på SSD
 • Dagliga backuper
 • cPanel + SSH
 • Obegränsade MySQL databaser
 • Obegränsad trafik
 • Cloudflare CDN
 • SuperCacher
 • SSL & HTTP/2

Om du som kund önskar plats på annat webbhotell eller redan har ett webbhotell som du inte vill överge tillkommer en administrativ avgift på 2000 kr för implementering.

Domän

Vi registrerar din domänadress (www.dittforetag.se). Svenska domäner kostar 100 kr/år. (Registreringsavgift på 500 kr tillkommer).

Noteringar

* Låt ditt företag synas i kartresultaten! Läs mer om Google My Business här. (Värde 3900 kr)

** Vi kopplar en autoresponder till din hemsida som kan följa upp med dina kunder automatiskt (Värde 2900 kr). Autoresponder ingår ej.

***3 Sociala företagskonton samt verktyg för enkel administration ingår (Värde 6500 kr). Välj mellan:

Facebook

 

Twitter

 

LinkedIn

 

Google+

 

Pinterest

 

Instagram

 

Tumblr

 

YouTube

 

Om sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering, eller SEO (Search Engine Optimization), handlar om att skriva och strukturera sin hemsida så att sökmotorerna hittar till sin sida.  Google och Bing är de största sökmotorerna där Google sätter tonen. Jag hjälper dig med att optimera din hemsida så att den syns när någon söker efter just dina tjänster på din ort. Läser mer om sökmotoroptimeringstjänsten här! Vill du lära dig mer om sökmotoroptimering så kan du köpa min guide för endast 49kr, här!

Här är en beskrivning om vad de olika nivåerna på On Page SEO innebär:

Standard sökmotoroptimering innebär att vi gör grundläggande struktur med undermenyer och anpassar sidornas innehåll efter dina önskemål:

Vi optimerar:

 • Titlar
 • Rubriker
 • Metabeskrivning
 • Bilder (filnamn och Alt-tagg)
Medium sökmotoroptimering innebär att vi tittar närmare på vilka ord som faktiskt söks på i din branch och gör en lättare konkurrensanalys.

Vi optimerar:

 • Titlar
 • Rubriker
 • Metabeskrivning
 • Bilder (filnamn och Alt-tagg)
 • Webboptimering bilder
Avancerad sökmotoroptimering. På denna nivå gör vi en grundlig undersökning av söktrafik och sökord optimerar din hemsida efter det.

Vi optimerar:

 • Titlar
 • Rubriker
 • Metabeskrivning
 • Bilder (filnamn och Alt-tagg)
 • Webboptimering bilder
 • Innehållstexter
 • Internlänkning
 • Utgående länkning
 • Local business schema

Saknar du något? Titta på tilläggstjänsterna nedan.

Kontinuerlig uppdatering av WordPress och plugins
WordPress och dess plugins bör hållas uppdaterade för att fungera optimalt och täppa till säkerhetsluckor. Vi kan ta hand om alla uppdateringar av din hemsida.

Pris: 200 kr/mån

Uppdatering av innehåll
Har du inte tid eller lust att uppdatera innehållet på er hemsida? Då hjälper vi dig naturligtvis! Skicka bara materialet så lägger vi upp det. Enkelt och smidigt.

Pris: 250 kr/mån

Vill du inte abonnera på tjänsten så kan vi naturligtvis uppdatera efter behov. 600 kr/tillfälle.

Landningssida
Du kanske behöver en dedikerad landningssida för något specifikt marknadsföringsprojekt. Inga problem!

Pris: 2900 kr/sida

Sociala konton
Att ha sociala konton till ditt företag är minst lika viktigt som en hemsida. Att inte ha det anses som suspekt. Vi sätter upp dina sociala konton och lägger in all nödvändig information för dina kunder och Google. Verktyg för enkel hantering ingår.

Pris: 6500 kr för 3 konton (se ovan).

Integrering med Autoresponder
Med en autoresponder så kan du fånga dina kunders e-postadress och skapa automatiska utskick utan att du behöver tänka på det. Mycket bra att kunna skicka ut t.ex. en produktkatalog automatiskt. Sedan kan du när som helst skicka ut erbjudanden till alla på listan (eller delar av listan) med bara ett mail. Vi stödjer dessa autorespondrar: Aweber, Mailchimp, Constant Contact, iContact, Getresponse, Infusionsoft, Salesforce mfl.

Pris: 2900 kr

Professionella bilder och video
Vi har samarbete med duktiga fotografer för bra porträtt, personal eller produktbilder.

Vi kan också leverera professionell video, både vanlig video och animerat.

Kontakta oss för offert.

Copywriting (texter)
Behöver ni hjälp med bra texter till er hemsida?

Vi har samarbete med duktiga copywrighters.

Kontakta oss för offert.

Kontakta oss

6 + 2 =

Webbdesign Hudiksvall - Florin IT Webbyrå

Tel: 070-753 79 98

Pin It on Pinterest